banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaçmaz; ''Oynanmayacaksa da Çıkıp Söylenilsin''..!
banner98

Bir ay öncesine kadar devam eden antrenmanlar futbolun yeniden başlamasıyla ilgili belirsizliğin sürmesi üzerine şimdilik sonlandırıldı.

Maraş Gençlik Spor Futbol A Takım Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, futbolun başlamasıyla ilgili belirsizliğin devam ettiğini, bundan dolayı da antrenmanlara durdurmak zorunda kaldıklarını belirtti. Dünyanın Covid-19 virüsüyle savaş halinde olduğuna dikkat çeken Kaçmaz, ülke futbolunda PCR testleriyle ilgili yeterli altyapının olmadığını, bu yüzden futbolun yeniden başlamasının zor göründüğünü vurguladı.

Devlet yetkililerinin bu işi çözebileceğini düşündüğünü ifade eden Kaçmaz şunları söyledi: “Oynanmayacaksa da çıkıp söylenilsin. Hoş olmayan karşılıklı sözler sarfediliyor. Bunlarla birbirimizi kırmaya öteye gitmeyiz. KTFF de futbolu oynatmak istiyor. Herkes futbolun oynamasını istiyor, ancak sağlıklı ortamlarda. Devlet yetkilileri bu işe çözüm bulmalı.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75