banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaçmaz “Esentepe galibiyeti ile hayata döndük”
banner98

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini de aktaran Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, geride kalan 7 haftada 3 mağlubiyet, 3 beraberlik 1’de beraberlik aldıklarını, önlerinde kalan haftalarda ise daha iyi sonuçlara imza atmak istediklerini ifade etti.

27 Mart’a kadar verilen arayı haftada 4 idmanla değerlendirip sürece devam edeceklerini aktaran Maraş Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, bu süreçte sakat olan birkaç oyuncusunun da iyileşme adına zamanı iyi değerlendirebileceğini ifade etti. Geride kalan 7 haftada Ozanköy maçı dışında tüm maçlarda inanılmaz mücadele ettiklerini, ancak bir takım sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Kaçmaz, Ozanköy, Karşıyaka, Yonpaş Dumlupınar mağlubiyetleri, Çanakkale, Gençler Birliği ve Bağcıl beraberliklerinden sonra, geçen hafta Esentepe karşısında deplasmanda aldıkları galibiyetle adeta hayata döndüklerini belirtti.

Takımın genç ağırlıklı ve yaş ortalaması düşük olan bir yapıya sahip olduğunu belirten İzzet Kaçmaz, bu süreçte baskıyı belli dönemlerde kaldıramadığını ancak bunun üstesinden yine hep birlikte geleceklerini ve bu takımın play-off oynamak istediğini söyledi. İlk devredeki performansın altında olan oyuncunun da olduğunun altını çizen Kaçmaz, Esentepe deplasmanında aldıkları galibiyet sonrasında hayata döndüklerini ve önlerinde bulunan sürece iyi sonuçlarla devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75