banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaçmaz; ''En Son 10 Ay Önce İdman Yaptık''..!
banner98

Futbol federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun Ağustos ayını kapsayan bir takvim açıklaması olduğunu ifade eden Maraş teknik direktörü İzzet Kaçmaz kendileri de bu takvime göre planlama yaptıklarını ifade etti.

Futbolsuz dönemin zor bir dönem olduğunu ifade eden Maraş teknik direktörü İzzet Kaçmaz takımı ile en son idmanını 10 ay önce yaptığını söyledi. Geçen yılki takım görüntüsünden çok ama çok uzakta olduklarını ifade eden Kaçmaz, oyuncu grubunun bireysel çalıştığını ifade etse de bu çalışmayı görmedikten sonra oyuncularla ilgili olarak açıklama yapmanın çok zor olduğunu ifade etti.

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimizi ifade eden Maraş teknik direktörü İzzet Kaçmaz federasyon tarafından açıklanan takvim doğrultusunda Nisan sonu Mayıs başı gibi start verme düşünceleri olduğunu söyledi. Oyuncu grubunun bireysel olarak çalışma yapsa da nasıl geleceklerini çok merak ettiğini söyleyen Kaçmaz, süreci herkes gibi kendisinin de merak ettiğini söyledi.

Genç oyuncu kadrosu ve yaş ortalaması düşük oyuncu grubunun bu süreçte tek avantajları olduğunu belirten Maraş teknik direktörü İzzet Kaçmaz yeni sezonda geçen yıl takımda yer alan kiralık isimlerin bu sezon aralarında olmayacağını da ifade etti. Yıldıray, Tahsin, Cenker ve Aziz’in yeni sezonda kendileri ile olmayacağını belirten Kaçmaz, genç bir kadro ile sürece başlayacaklarını ve ekonomik duruma göre transfer ve yol haritalarını ise belirleyeceklerini aktardı.

Şu an itibariyle önlerinde karamsar bir tablo olduğunu ancak dünyanın sonu olmadığını ifade eden Kaçmaz, elbette giden oyuncuların yerlerini doldurarak yola çıkacaklarını ifade etti. Özellikle alt yapı kurma konusunda başkanla geçtiğimiz günlerde bir araya geldiğini ifade eden Maraş teknik direktörü İzzet Kaçmaz, bunu oluşturma adına temeli sağlama almak adına kısa süre içerisinde yine başkanla bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75