banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İstikrar Abidesi Arif Uysal..!
banner98

2017-2018 sezonunun başında Mağusa Türk Gücü’ne transfer olan Arif Uysal, 1 yıl pandemi nedeniyle oynatılmayan sezon dışında sarı yeşillilerle 3 lig şampiyonluğu, 2 Kıbrıs Kupası şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu ve 1 de Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Başarılı kanat oyuncusu özellikle son 3 sezonda attığı goller ve yaptığı asistlerle birlikte toplamda 80-90 gole direkt katkıda bulundu.

“Başarının sırrı aile olmamız”
Spor servisine geçtiğimiz sezonu değerlendiren MTG futbolcusu Arif Uysal, “Aynı sezon içerisinde 3 kupa alarak tarihi bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Takımdaki arkadaşlık, aile ortamı sahaya olumlu yönde yansıdı. Bunları doğru yaparsanız zaten başarı kendiliğinden geliyor” dedi.

“MTG’de futbolcu olmak anlatılmaz yaşanır”

Mağusa Türk Gücü alt yapısından yetişen Arif, kariyerinde Dumlupınar, Mersin İdman Yurdu ve Gençlerbirliği formaları da giydi. Başarılı futbolcu Mağusa’lı her çocuğun hayalinin Mağusa Türk Gücü A Takımında forma giymek olduğunu söylerken, sarı yeşilli camianın bir parçası olduğu için gururlu olduğunu ifade etti. Arif ayrıca jübilesini ise ikamet ettiği Maraş’ın futbol kulübünde bırakmak istediğini de söyledi.

“Tatilde durmak yok”
Başarılı kanat oyuncusu Arif Uysal, geçtiğimiz sezonun 22.haftasında oynanan Yenicami maçında sakatlanmıştı. Uzun bir süre sakatlığı ile boğuşan Arif, sezonun tamamlanmasıyla birlikte salon çalışmalarına başladı. Haftanın en az 5 günü salona giden Arif, yeni sezonda daha iyi bir performans sergilemek istiyor.

“Hedefimiz 3’üncü yıldızı takmak”
Başarılı 3 sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Arif, yeni sezonun daha zor geçeceğini, daha fazla çalışarak hedeflerinin Mağusa Türk Gücü müzesine kupaları eklemek olduğunu söyledi. Arif ayrıca bu yıl şampiyon olmaları halinde Baf Ülkü Yurdu’nun rekorunu egale edeceklerini ve bunun için çalışacaklarını söyledi.
Arif son oynanan sezonda sakatlığından dolayı çok fazla maç oynayamamasına rağmen 8 gol atıp 10 asist yaptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75