banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Islandırıcıoğlu Verdi Veriştirdi..!  "Yazık Yazık Hemde Çok Yazık"
banner98

Gençlik Gücü Yöneticisi Serdal Islandırıcıoğlu hesabından futbol ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Açıklama şöyle; 

Yani be arkadaşlar yarın Allah’ın izniyle antrenmanlara GG olarak başlıyoruz.

Merak ederim hangi zihniyet bu kararı verdi. Merak ederim simdi Mayış ayı içindeyiz hava sıcaklığı 43 derece futbolcu arkadaşlarım önce 4 hafta antrenman yapacaklar ve haftanın 6 günü antrenman olacak.

Sizin vidanınız yok mu. Bu sıcaklarda bu futbolculara günah değil mi. Siz önce Rum tarafını biraz örnek almanız lazım. Rum tarafı Avrupa’da ve şampiyonlar liginde mücadele edeler ama insanlar önce sağlık dedi ve şampiyona kupasını verdi ve ligleri iptal etti.

Çünkü insanlar önce sağlık dedi. Ama bizimkiler federasyon ekibi hayır oynanacak dedi. Çünkü lig acil bitmesi lazım. Şampiyonlar ligine girecekler. Böyle zihniyet mi olur arkadaşlar.

Yazık bu insanlara sıcakta ezilecekler. Birde bu 8 haftada kulüplere dünyanın parası verilecekmiş. Tabi ki bu para nerden gelecekse merak ederim.

insanların dükkânları kapalı is yapmazlar. Memurdan yüzde yirmi kesecen daha kapalı dükkânlar var. İnsanlar maf oldu. Siz bazılarının memnun etmek için böyle yapacaksınız.

Amaç nedir acaba. insanlar Rum tarafına işlerine gidemiyor. Ama siz bu 8 hafta oynasın diye kulüplere bu paraları vereceksiniz yazık. Hem de çok yazık. Nasıl bir bilim kurulu var. Merak ederim nasıl bir federasyon var. Merak ederim nasıl bir Kulüpler Birliği var. Merak ederim nasıl bir Futbolcular Derneği var. Merak ederim nasıl bir Antrenörler Derneği var. Merak ederim oturun da bir düşünün. Yazık yazık hem de çok yazık..!

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75