banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele Yara Aldı..! (2-2)
banner98

Yer: İskele Cumhuriyet Stadı

Hakemler: Hüseyin Özkan, Mehmet Ekşici, Burak Mandıralı

Gençlerbirliği: Ali Aydemir, Cenker, Sertan, Yıldıray, Berk, Ahmet Kara, Mehmet Ali, Beşir Ndiaye, Osman, İsmet, Kadir

Mormenekşe: Mehmet Salih, Erdoğ, Fetin, Aziz, İrfan, Hüseyin, Aykut, Rıdvan, Süleyman, Mehmet Göreli, Sabri

Goller: 15. Dk Sertan, 86. Dk. Yıldıray (P) (Gençlerbirliği), 69. Dk Ertan, 75. Dk Süleyman Bayır (Mormenekşe)

Aksa Birinci Ligi’nin 19. Hafta maçında zirve mücadelesi veren Gençlerbirliği konuk ettiği Mormenekşe ile 2-2 berabere kalarak haftayı birer puanla kapadılar.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Gençlerbirliği oldu. 5. dakikada gelişen atakta Sertan Kurukafa’nın vuruşu filelere gidince ev sahibi takım 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Gençlerbirliği’nin üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıda iki takımın da gol çabaları vardı.

69. dakikada gelişen Mormenekşe atağında Ertan ceza sahası içinde kafayla topu filelere göndererek skora dengeyi getirdi ve maç 1-1 oldu.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Mormenekşe ikinci golü çok geçmeden buldu. 75. dakikada gelişen Mormenekşe atağında Süleyman Bayır’ın vuruşunda top filelere gidince Mormenekşe deplasmanda 2-1 öne geçti.

Ev sahibi Gençlerbirliği’nin beraberlik çabaları bu golden sonra çoğaldı. 86. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında ceza sahası içindeki pozisyonda hakem Hüseyin Özkan penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı atışını Yıldıray gole çevirerek skora dengeyi getirdi. Ve maç 2-2 oldu.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençlerbirliği ile Mormenekşe yenişemeyerek 2-2 berabere kaldı ve birer puan aldılar.

banner116
Anahtar Kelimeler:
İskele Yara Aldı.. (22)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75