banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İrfan Yuvaya Döndü..!
banner98

K-PET Süper Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakan Baf Ülkü Yurdu yeni sezon öncesi kolları erken sıvadı.

Genel Kurulda başkanlığa Erhan Arıklı’nın getirilmesi konusunda uzlaşıya varan camia geçen sezon başarı sağlayan teknik adam Kemal Yürekli ile de anlaşarak yein sezon için kadroyu güçlendirme adına harekete geçti.

Baf Ülkü Yurdu yöneticileri, serbest transfer hakları bulunan eski kalecileri Yalova kalecisi İrfan Özbay ile anlaşmaya vararak tecrübeli kaleciyi renklerine bağlamayı başardı.

Serbest transfer hakkını BÜY’dan yana kullanan İrfan, Güzelyurt’ta yeni bir iş kurduğunu bu yüzden bölgeden kaçmak istemediğini ve eski takımının kendisine talip olması ile hiç düşünmeden teklifi kabul ettiğini belirterek yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirtti.

Kırmızı yeşilli ekip İrfan dışında Yalova'dan Buğra, Ali Özbahar ve Küçük Kaymaklı'ya devre arasında verilen Yusuf Özbahar ile de görüşmelerini sürdürüyor. 

banner116
Anahtar Kelimeler:
İrfan Yuvaya Döndü..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75