banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İnter'den Fenerbahçe'ye..!
banner98

Football Ghana, Inter'in sol beki Kwadwo Asamoah'ın Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Son olarak Hoffenheim'dan teklif alan Ganalı oyuncunun, sezon sonu Fenerbahçe'ye transfer olacağı için bu teklifi reddettiği aktarıldı.

HOFFENHEIM'I REDDETTİ

31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sözleşmesi, önümüzdeki sezon sona erecek. İlk etapta Alman ekibi Hoffenheim'a katılmayı bir opsiyon olarak gören Asamoah, sonrasında tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı.

Juventus'tan ayrıldığı dönemde ismi uzun bir süre Galatasaray ile de anılan Asamoah, sonrasında Inter'e transfer olmayı seçmişti. Bu sezon Milano ekibinin formasıyla 11 maça çıkan tecrübeli sol bek, sadece 1 asist yapabildi.

Kwadwo Asamoah'ın, liglerin askıya alındığı bu dönemde de İtalya'da olduğu ve izole bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Interden Fenerbahçeye..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75