banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İlayda, ABD yolcusu
banner98

Potanın Nabzı dün gece Basketbol yaşantılarını Kayseri Basketbol’da sürdüren İlayda ve İncilay Derman kardeşler ile koçları Emin Süel’i konuk etti

İlayda 17 yaşına geldiğini gelecek yıl Üniversite için ABD’de okumak hedefine olduğunu belirterek 3 önemli okuldan davet aldığını ve burada hem okuyup hem de basketbol oynayacağını açıkladı

Potanın Nabzı dün gece Basketbol yaşantılarını Kayseri Basketbol’da sürdüren İlayda ve İncilay Derman kardeşler ile koçları Emin Süel’i konuk etti.

İlayda Derman programda yaptığı açıklamada Türkiye 3 x 3 Kadın Milli takımına çağrıldığını ayrıca hedefinin Türkiye Kadın Milli takımının kalıcı olmak istediğini belirtti. İlayda 17 yaşına geldiğini gelecek yıl Üniversite için ABD’de okumak hedefine olduğunu belirterek 3 önemli okuldan davet aldığını ve burada hem okuyup hem de basketbol oynayacağını açıkladı.

İncilay Derman da 15 yaşında olmasına rağmen kendi yaş kategorisinde hem kendi kulübü hem de milli takımlarda oynamak olduğunu belirtti.

Programda yer alan Kayseri Basketbol takımı alt yapı koçu Emin Süel de hem İlayda hem de İncilay çok yetenekli olduklarını belirterek kızların poerformansından son derece mutlu olduğunu belirtti.

Bu arada programa telefonla katılan Derman kardeşleri yetiştiren Ahmet Karaoğlan da kızların performansının kendisini gururlandırdığını söyledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
ABD Yolcusuİlayda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75