banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hascan, sıkı çalışıyor..!
banner98
 




Yenicami alt yapısından yetişen ancak sezon başında futbol hayatına Türkiye’de devam etme kararı alarak Kestelspor’da forma giyerek geçtiğimiz haftalarda adaya dönen Hascan Kırmaz, Yenicami A takımı ile birlikte antrenmanlara iniyor ve çok sıkı çalışıyor. Bilindiği üzere genç sol ayak, geçtiğimiz sezon Karşıyaka’nın Birinci Lige yükselmesinde büyük rol oynamıştı.

‘’Dedem için oynayacağım’’

Arenasporkolik Servisi’ne konuşan Hascan, ‘’Yenicami’ye katıldığım için çok mutluyum. Bilindiği üzere dedem Yenicami Ağdelen Kulübü’ne uzun yıllar hizmet verdi. Biz ailece Yenicami’liyiz. Bundan dolayı rahmetli olan dedem için Yenicami’de forma giymek benim için bir gururdur’’ dedi.

‘’Şampiyon olabilecek kalitedeyiz’’

Konuşmasına devam eden Hascan, ‘’İyi bir takımımız var ve arkadaşlık ortamı çok iyi. Ben şampiyon olabilecek bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. İyi çalışıp, sezon sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp ligi zirvede tamamlamayabileceğimizi düşünüyorum’’ dedi.

‘’İlk 11 için çalışıyorum’’

Konuşmasının son bölümünde takımdaki forma savaşına da değinen genç futbolcu, ‘’Yenicami gibi büyük bir camiada ilk 11’de forma giymek çok da kolay değil ama ben kendime güveniyorum ve çok çalışıyorum. Artık ağırlığımı koyup formayı almalıyım. Sezon başını da iyi geçirdim. Kendime güveniyorum’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75