banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy’ün Parlayan Yıldızı Hasan Akkuyu..!
banner98

Hamitköy’ün parlayan ismi Hasan Akkuyu, her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. 7 numaralı forması ile sağ kanatta görev alan Hasan Akkuyu, bu sezon kırmızı siyahlı forma ile 6 gole imza atarken, 10 da asist yaptı.

‘’Kendi alanımda en iyi olmak istiyorum’’

1999 doğumlu olan sağ kanat oyuncusu Hasan Akkuyu, spor servisine yaptığı açıklamada kendi mevkisinde en iyi olmak için ekstra çalıştığını dile getirdi. Genç futbolcu, ‘’kendimi geliştirerek Kıbrıs’ın en iyi kulüplerinde futbol oynamak istiyorum. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak çok çalışıyorum. Önce kendi mevkimde en iyi olmak istiyorum, daha sonra da şansımı Türkiye’de denemek istiyorum’’ dedi.

Hem saha hem salon antrenmanı yapıyor

Hasan Akkuyu, ligde 22 hafta geride kalırken, takımının en fazla göze batan oyuncusu oldu. Spor servisi olarak Hasan’a bu başarısının sırrını sorduk. Genç futbolcu, bunun cevabını çok çalışmak olarak değerlendirdi. Hasan Akkuyu, ‘’takımla çok iyi çalışıyoruz ancak ben takım dışında da çalışmalarımı sürdürüyorum. Sabahları salon antrenmanları, akşamları ise saha antrenmanları yapıyorum. Ayrıca saha antrenmanından sonra ekstra kalıp şut çalışıyorum. Futbolu seviyorum. İnşallah zamanla bu emeklerimin karşılığını alacağım’’ şeklinde konuştu.

‘’Aksel abi ile oynamak çok keyifli’’

Konuşmasına devam eden genç yıldız, ‘’Aksel Kaptanoğlu gördüğüm en yetenekli on numaralardan biri. İlk devre birlikte aynı takımda forma giyme şansımız oldu. Çok iyi anlaşıyorduk. Beğendiğim en iyi 10 numara diyebilirim’’ dedi.

Milli formayı giymek istiyorum

Hedeflerinin arasında Milli Takım forması giymek olduğunu da söyleyen Hasan, ‘’KKTC U21 Milli Takımı’nda forma giydim. Hatta Londra Karması ile oynadığımız Cumhuriyet Kupası’nda 1 gol atıp 1 asist yapmıştım. Bu benim için farklı bir duygu ve gururdu. İlerde de Milli Takım’da forma giymek için çok çalışacağım’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Hasan Akkuyu’nun 22 haftada gol attığı karşılaşmalar şöyle;

Hamitköy-Binatlı: 2 gol

Doğan Türk Birliği-Hamitköy: 1 gol

Hamitköy-Gençlik Gücü: 1 gol

Hamitköy-Cihangir: 1 gol

Türk Ocağı Limasol-Hamitköy: 1 gol

Röportaj: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75