banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy’de Dezenfekte Duyarlılığı..!
banner98

Hamitköy takımı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun koyduğu kurallar çerçevesinde antrenmanlarını sürdürürken, Evren Mannaş başkanlığındaki Hamitköy yönetim kurulu da sağlık konusunda gerekli adımları atıyor.

Hamitköy tesisler sorumlusu Cengiz Saner ile Ahmet Kolbaşı, Esat Erdoğmuş Stadında gerçekleştirdikleri çalışma ile tribünleri ve kaldırımları yıkayarak, dezenfektan ile dezenfekte ettiler.

Korona virüs pandemisi nedeniyle konulan karantina sürecinde stadın bakımını aralıksız yapan Cengiz Saner ile Ahmet Kolbaşı, Esat Erdoğmuş Stadının çimlerini biçip, çizimini de gerçekleştirdiler.

Bu arada Hamitköy’ün yarın (Salı) günü Haspolat ile oynayacağı ilk hazırlık maçı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun, 5 Haziran’a kadar hazırlık maçı oynanmaması tavsiyesi üzerine iptal edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75