banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hamitköy Turnuvasında Final Gecesi..!
banner98

Hamitköy Masterler Derneği, Hamitköy Spor Kulübüne hizmeti geçmiş kişiler anısına düzenlediği geleneksel turnuva başladı.

Hamitköy Masterler Derneğinin organize ettiği anlamlı turnuva ile Hamitköy Spor Kulübüne başkan, yönetici ve futbolcu olarak hizmet etmiş olan merhumlar, Esat Erdoğmuş (Hoca), Ahmet Beysoydan, Raif Mesda, Tegi Kalfa, İsmet Latifoğlu, Mustafa Hacımusa, Kemal Nalbant, Tuncer Dağaşaner, Asaf Cemal, Özgün Özzeki, Yusuf Çoban, Yusuf Çocuk, Hulusi Özyay, Rasım Okşaner, Adnan Bostancı, Erol Buba ve Mustafa Sakallı (Hoca) anılıyor. Göçmenköy Stadında oynanan Hamitköy Masterler Anı Turnuvasında, Hamitköy Masterleri, Lapta Masterleri, Maraş Masterleri ve Gaziköy Masterleri mücadele ediyor.

Hamitköy Masterler Anı Turnuvasında ilk günün mağlupları bugün üçüncülük, galipleri ise final maçı oynayacaklar. Alper Aligüllü ve ekibinin yönettiği ilk gün maçlarında Hamitköy Masterleri Lapta Masterlerini 2-1, Gaziköy Masterleri de Maraş Masterlerini 1-0 mağlup etti.

Bu akşam Lapta Masterleri ile Maraş Masterleri saat 20:00’de üçüncülük maçında karşılaşacaklar. Final maçı ise saat 21:00’de Hamitköy Masterleri ile Gaziköy Masterleri arasında oynanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75