banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hacıhasanoğlu: “Hedefimiz Topluma Başarılı Bireyler Kazandırmak”
banner98

Sipahi Türk Spor Kulübü Başkanı Göksal Hacıhasanoğlu, geçtiğimiz gün Bayrak Radyosu’nda yayınlanan, Necmi Usal’ın sunduğu ve Kaya Emiroğlu’nun yorumlarıyla katkı koyduğu Spor Dosyası programına telefonla katılırken, önemli açıklamalarda bulundu.

Ülke sporunun çok zor günlerden geçtiğini belirten Başkan Hacıhasanoğlu, “Kulüp olarak maddi zorluklar çekiyoruz. Kulüplerin bu dönemde ayakta durması hiç kolay değil. Her şeye rağmen alt yapımızda 120 oyuncu var ve çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Transfere değil, çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Sipahi Türk Spor Kulübü olarak öncelikli hedefimiz, bölge gençliğine spor yaptırıp, topluma başarılı bireyler kazandırmaktır. Tesisleşme için de adımlar attık. İki yıl içerisinde tesislerimizi tamamlayıp, kulübe gelir sağlamayı ve kalıcı olmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75