banner108
Öne Çıkanlar Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) BAŞKENTLER BİR KEZ DAHA BİRLEŞECEK..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli Tepe'de "OCAK" Yaktı..! (1-0)
banner98

YER: Gönyeli Stadyumu

HAKEMLER: Turgay Misk, Ali Akçınar, Sertan Alkın

GÖNYELİ: Kemal, Azat, İsaac, Talat, Ahmet Can(DK 75 Erdinç), Kahraman, Burak(DK 76 Rıdvan), Hamis(DK 56 Yusuf), Sylla, Ahmet Hatay, Süleyman(DK 90+5 Mustafa).

TÜRK OCAĞI: Hüseyin Erkan, Remzi, Doğukan, Ertaç, Mustafa Avcı(DK 68 İsmet), Cevdet(DK 51 Candy), İlker İnceler, Bilal, Mehmet Uçar, İlker Tek, İbrahim Karadal.

GOL: DK 7 Burak Koçar(Gönyeli)

3.DK: Kalabalık adamla gelişen ev sahibi Gönyeli atağında, ceza alanı içerisinde Azat’ın vuruşu kaleci Hüseyin Erkan’da kaldı.

7.DK: Sağ kanattan Kahraman ile başlayan etkili Gönyeli atağında, bu oyuncunun güzel ortasında arka direkte ayni güzellikte topa vuruş yapan Burak Koçar, takımını öne geçirdi.1-0

9.DK: Kahraman ile gelişen bir başka ev sahibi takım atağında bu oyuncunun aşırtma düşüncesinde top üstten az farkla auta gitti.

30.DK: Bir başka ev sahibi takım Gönyeli atağında ceza alanı içerisinde Sylla’nın vuruşunda önce kaleci sonrasında savunma topu kornere çeldi.

32.DK: Ahmet Can ile başlayan yeni bir Gönyeli atağında bu oyuncunun ortasında Sylla’nın vuruşunu kaleci önledi.

53.DK: Türk Ocağı’nın gelişen etkili atağında Ertaç’ın ceza alanı içerisinde yakın mesafeden vuruşunu kaleci Kemal önledi.

67.DK: Ahmet Can ile gelişen Gönyeli kontra atağında bu oyuncunun savunma arkasına attığı topla buluşan Burak Koçar’ın kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu önce kaleci önledi; sonrasında savunma kornere çeldi.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle maçı kazanan taraf ev sahibi Gönyeli oldu.

Fotoğraflar: Baran ÜNALMIŞ

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75