banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Golcüler Geçitkale ve Mağusa Spor Akademisi’nden..!
banner98

2017-2018 Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Futbol Ligi’nde en çok gol atan oyuncular Geçitkale ile Mağusa Spor Akademisi’nden çıktı. Ligi şampiyon olarak tamamlayan Akdeniz Spor Birliği’nin en fazla gol atan oyuncuların attıkları gol sayısı 3 oldu. Grup maçlarında üçlü bir grupta yer almaları ve Geçitkale ile Mağusa Spor Akademisi’ne göre daha az maç yapmaları Akdeniz Spor Birliği’nin gol atma yüzdesini düşürürken, ayni zamanda diğer grupta yeni kurulan ve lige bu yıl katılan Dumlupınar’ın maçlarını farklı kaybetmesi de bunda büyük etken oldu.

En Golcü Ayşe Çetinkaya

Geçitkale oyuncusu Ayşe Çetinkaya grup ve play-out maçları sonunda kaydettiği 15 golle ligin en fazla gol atan oyuncusu oldu. Ayşe ayni zamanda Dumlupınar ile oynanan ve Geçitkale’nin 8-1 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada 5 gole birden imza atarak bir maçta en fazla gol atan oyuncu oldu. Ayşe’yi en fazla gol atan oyuncular sıralamasında takım arkadaşı Şoray Taşeloğlu takip etti. Şoray sezonu 9 golle tamamladı. Mağusa Spor Akademisi’nden Nisa Nur Çalışkan 8, Geçitkale’den Büşra Salk 6 ve Mağusa Spor Akademisi’nden Şerif Ogan 6 golle takip ettiler.

47 Oyuncu Gol Sevinci Yaşadı

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Futbol Ligi’nde 47 farklı sporcu gol sevinci yaşarken, Dumlupınar’ın toplamda kaydettiği 4 golün tümünü de farklı oyuncular attılar.

En Erken Gol Edanur ve Cemre’den

Ligde en erken gol sevincini Mağusa Spor Akademisi’nden Edanur Genç ile Cemre Kara yaşadılar. Her iki oyuncu da maçın henüz 1.dakikasında golle tanıştılar. Ligde erken golle tanışan diğer oyuncular Akdeniz Spor Birliği’nden Afife ve Çanakkale’den Emine Kömürcügil oldular. Bu oyuncular maçın 3.dakikasında golü bulan isimler oldular.

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75