banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gol Düellosunun Galibi MTG..! (3-4)
banner98

Yer: Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Hakan Gök, Sabriye Atikoğlu, Serkan Durmaz

Merit Alsancak Yeşilova: Kemal, Vakkas, Memduh, Emin, M.Erduran (66.Dk Burak)Mustafa Salk, Mbah, Yasin (73.Dk İlyas)Quincy, Fidelis, Bill Osman

Mağusa Türk Gücü: Yusuf, Yasin, Sami, Yusuf, Adil, Mehmet Gürlü, Ünal, Arif (34.Dk Şenol) (82.Dk H.Uçar) Nevzat, Dino Peter, Peter Ebi (90.Dk Amani)

Goller: 21' ve 50'(P)Bill Osman, 35'Yasin Doğan (M.A.Yeşilova) 3'Peter Ebi, 27'(P)Yasin Kurt, 47'Şenol Şöför, 48'Dino Peter (MTG)

Kırmızı Kart: 74'Fidelis (M.A.Yeşilova)

3.dakikada gelişen MTG atağında Yasin'in ortasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Peter Ebi, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi (0-1).

21.dakikada Vakkas'ın kullandığı serbest atışta Bill Osman'ın kafa vuruşu filelere gitti (1-1).

27.dakikada gelişen MTG atağında Peter Ebi, kaleci Kemal'ın müdahalesi ile yerde kalınca Utku Hamamcıoğlu penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Yasin Kurt, takımını 2-1 öne geçirdi.

32.dakikada gelişen M.A.Yeşilova atağında Mustafa Salk'ın pasında Quincy'nin vuruşu dışarıya gitti.

35.dakikada uzun atılan taç atışında Yasin Doğan'ın kafa vuruşu filelere gitti 2-2.

47.dakikada MTG serbest atış kazandı. Yapılan orta sonrasında oluşan karambolde top Şenol'un önünde kaldı. Şenol düzgün bir vuruşla skoru 3-2 yaptı.

48.dakikada fark 2'ye çıktı. Bu dakikada gelişen MTG atağında Dino Peter kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı, top kaleciden döndü. Dino bir kez daha vurarak topu filelere gönderdi (2-4).

50.dakikada gelişen M.A.Yeşilova atağında Mustafa Salk'ın vuruşunda top Şenol'un eline çarptı ve Utku Hamamcıoğlu penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Bill Osman topu filelere gönderdi (3-4).

78.dakikada gelişen M.A.Yeşilova atağında soldan yapılan ortada top Sami'nin eline çarpınca hakem Utku Hamamcıoğlu, yardımcısı Hakan Gök'ün de uyarısı ile 3'üncü kez penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Bill Osman, bu kez kaleci Yusuf'u geçemedi.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Mağusa Türk Gücü zorlu deplasmandan 4-3 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Fotoğraflar: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75