banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gökçtaş;İ Geçmişte 7 Ay Duran Lig Tamamlanmıştı..! Yine Tamamlanmalı..!
banner98

Göktaş, ülkede bunun karar mercisinin Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu olduğunu belirterek “kimse bu konuda karar veremez Futbol Federasyonu isterse kendi, isterse Futbol Kulüpler Birliği Antrenörler Derneği, Spor Yazarları ve Futbolcular Derneği ile görüşerek bu kararı alabilir” dedi.

Süleyman Göktaş kendi fikrinin liglerin tamamlanması gerektiği yönünde olduğunu belirterek “geçmişte de ligler durmuştu. 7 ay duran ligler yeniden oynanarak sezon tamamlanmıştı. Bana göre de tamamlanması gerekir” dedi.

Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş liglerin yeniden başlaması durumunda takımların 8 haftalık maç periyodunu haftada 2 maç oynayacak şekilde 4 haftada tamamlayabileceğine dikkat çekerek “en iyi antrenman maçtır. Dolayısı ile takımlarımız bir antrenman bir maç şeklinde ligi tamamlayabilir” dedi.

Göktaş liglerin başlamasından önce takımlara en az iki haftalık sürenin verilmesi gerektiğini belirterek “futbolcular şu anda evde çalışıyorlar. Bu yeterli değildir tabiki. O nedenle maçların başlamasından önce en az iki haftalık bir hazırlık dönemi şarttır. Aksi taktirde futbolcular sakatlanır” dedi.

Süleyman Göktaş hastalığın seyrinin ne olacağını kimsenin bilmediğini belirterek “gerekirse yazda da oynanır. Her bölgede ışıklandırılmış sahalarımız var. Bu sahalarda maçlar oynanarak ligimiz tamamlanabilir” açıklamasını yaptı.

Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş sağlığın herşeyden önemli olduğuna vurgu yaparak yetkililerin uyarılarına uyulması gerektiğini bu salgının atlatılıncaya kadar herkesin azami konumasının hem kendi hem de aileleri için önemli olduğunu kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75