banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmenköy “ Hüseyin Özkan’a” Ateş Püskürüyor..!
banner98

Nicosia Kıbrıs Kıbrıs Kupasında ilk maçta Doğan Türk Birliği’ne 1-0 mağlup olan Göçmenköy bugün rövanş mücadelesinde Girne’de rakibi karşısına çıktı.

Hafta sonu oynanan lig mücadelesinden sonra teknik adam Derviş Kolcu ile yolları ayıran ve kupa maçına 2 gün kala Hakan Sermaye’yi göreve getiren kırmızı lacivertli ekip kupa maçına Hakan Sermaye’nin yardımcı antrenörlüğüne getirilen Hasan Kargılı ve tecrübeli oyuncu Kemal Uçaner yönetiminde çıktı. Tecrübeli oyuncu bu yüzden bu maçta forma giymeyerek kenarda takımını yönetmeye çalıştı.

Göçmenköy Yönetimi Özkan’a Ateş Püskürüyor..!

Karşılaşmada çıkan kırmızı kart ve sonrasında yaşanan olaylar sonrasında sert bir açıklama yapan Göçmenköy yönetimi Özkan’ın derhal düdüğünü asmasını istedi.

Göçmenköy Yönetiminin açıklaması şöyle;

Ülke futbolunda son yıllarda centilmenliğimizle örnek gösterilen camialardan biri olarak bu açıklamayı yapmayı zorunlu gördük.

Özellikle sponsorumuz Nicosia Group adının da verildiği Kıbrıs kupasında bugün hak ederek kupadan elendik. Buradan öncelikle yarı finale yükselen rakibimiz DTB’ni ve diğer yarı finale yükselen Yenicami, Türk Ocağı ve Mağusa Türk Gücü’nü kutlar yarı finalde başarılar dileriz.

Daha sonra bugün maçı yöneten orta hakem Evren Karademir ve yardımcı hakemlerini de başarılı yönetimlerden dolayı takdir ederiz.

Ancak maça ve Nicosia Group Kıbrıs Kupasına gölge düşüren 4.hakem Hüseyin Özkan’ı şiddetle kınar ve futboldan biran öce el çekmesini ve bunun takipçisi olacağımızı bildiririz.

Sezon başında yaşanan bir olayı kin nefret ve intikam duygusu ile buralara taşıyan ve egosunu KKTC futbolunun önüne geçiren bu tür hakemlerle hiçbir yere varamayız.

Karşılaşmanın 45+3 dakikasında gelen DTB golü sonrası 4. Hakem olarak maçta görevli olan ve son yıllarda yönettiği bir çok maçta sorunlar sıkıntılar kural hataları yapan Hüseyin Özkan’ın sezon başında hazırlık maçında Yenicami ile Göçmenköy arasında oynanan mücadelede Kemal Uçaner’e kırmızı kart gösterip sonrasında da tecrübeli oyuncuyu tehdit ederek sezon içerisinde de bunun bedelini sana ödeteceğim diyen bir hakemin bugün bunu vizyona koyduğunu izledik.

Maç öncesi bu konuda rahatsızlığımızı MHK başkanına sözlü olarak iletmemize rağmen bu konuda önlem alınmaması bugünkü olayların başlangıç noktası olmuştur.

Karşılaşmanın 45+3 dakikasında yediğimiz gol sonrası üzüntü yaşayan ve birçok maçta olduğu gibi rakip yedek kulübesi ile söz dalaşı yaşayan kulübemizden Kemal Uçaner’e yapılanlara göz yuman ve sonrasında Uçaner’i kırmızı kartla saha dışına gönderen Hüseyin Özkan sezon başındaki tehtitini hayata geçirerek egosunu tatmin etmiştir.

Sonrasında yaşanan olayların baş sorumlusu olan futbol psikolojisinden anlamayan son yıllarda gerek futbolcularla gerek teknik adamlarla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen bu hakemin derhal düdüğünü asarak günden güne ileriye giden futbolumuzu daha fazla kirletmemesini istiyoruz. KTFF’da bu konuda göreve çağırıyoruz.

İlerleyen günlerde daha sert açıklamalarla bu konunun takipçisi olacağımızı ve Hüseyin Özkan’ı şiddetle kınayarak bu maça bu hakemi 4. Hakem olarak atayan ve uyarılarımızı dikkate almayan Merkez Hakem Komitesini de daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75