banner108
Öne Çıkanlar Sapsızoğlu PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Muaythai ve MMA Müsabakaları Büyük Bir Coşku ile Yapıldı.. Gargalar Rekorlarla Şampiyo.. (70)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmen Nihayet ‘’KENNETH’’lendi..! (1-2)
banner98

Yer: Atatürk Stadyumu

Hakemler: Emre Öztaşlı, İsmail Egeli, Hakan Gök, İsmail Ercan

Çetinkaya: Kani, Allen, Batuhan, Hakan (Dk.77 Mehmet) James, M.Yaşınses, Sameul, Emek, Emir, Toykan (Dk.46 Doğukan) Tunç

Göçmenköy: Mustafa, Erol, Mevlüt, Lawal, Reşit, Fikret (Dk.83 Kadir) Rıfat, Kemal (Dk.70 A.Coşkun) Okoli, A.Hatay, Kenneth (Dk.90 Rahmi)

Goller: Dk.78 James (Çetinkaya) Dk.31-75 Kenneth (Göçmenköy)

14.DK: Gelişen Göçmenköy atağında ceza sahasında topla buluşan John Okoli uygun durumda topu dışarıya attı.

19.DK: Çetinkaya gole çok yaklaştı. Allen ile duvar pasına giren Mustafa Yaşınses, yaklaşık 25 metreden topa çok sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Mustafa’nın bakışları arasında üst kale direğinden oyun alanına geri döndü.

31.DK: Göçmenköy öne geçti. Topla ceza sahasına giren John Okoli, şık bir hareket ile rakibinden sıyrıldı. Sonrasında ortasında Kenneth’in kafa vuruşunu Tunç çizgiden çıkardı, dönen topu bir kez daha tamamlayan Kenneth topu ağlara gönderdi. 0-1

34.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erol’un kafa vuruşunu çizgi üzerinden Hakan uzaklaştırmayı başardı.

64.DK: Çetinkaya gole çok yaklaştı. Gelişen atakda ceza sahası üzerinden James bekletmeden plase vuruşunu yaptı ancak topu kaleci Mustafa harika çıkardı.

65.DK: Kaleci Kani’ni kısa düşen pasında Okoli, yaklaşık 30 metreden topu direk kaleye gönderdi ancak Emir topu çizgi üzerinden çıkardı.

75.DK: Göçmenköy farkı 2’ye çıkardı. Okoli topu Doğukan’dan kaptı ve orta sahayı geçti. Sonrasında pasını Kenneth’e aktardı. Kenneth’de düzgün bir vuruşla fileleri buldu. 0-2

78.DK: Emek’in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Mustafa Dağman boşa çıktı ve topa son dokunan James ağları buldu. 1-2

Karşılaşma 2-1 Göçmenköy lehine sonuçlandı. 

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75