banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG’nin Yeni Adı, Chına Bazaar Gençlik Gücü Oldu..!
banner98

Osman Karamanlı başkanlığındaki G.Gücü yönetimi isim değişikliği maddesi ile dün genel kurul yaptı. Yıllardır G.Gücü’nün yükünü çeken ve bu sezon Süper lige veda ederken G.Gücü’ne 1 Trilyon 300 Milyar katkı veren Chına Bazaar ismini G.Gücü’nün isminin önüne konması için genel kurulu toplayan Yönetim, üyelerin oy birliği ile aldığı karar ile G.Gücü’nün ismi Chına Bazaar Gençlik Gücü oldu.

Başkan Karamanlı: Tüm eski Başkanlarımızın ve Camianın onayı ile bu kararı aldık.

G.Gücü Başkanı Osman Karamanlı yaptığı konuşmada yıllardır kulübün yükünü çeken Chına Bazaar’ın bunu çoktan hak ettiğini söyleyerek, Mazhar İqbal’ın bu kararı kabul etmemesine rağmen yönetim olarak bunda karar kıldıklarını ve bu kararı eski başkanlarımızın ve camiamızın onayını alarak yaptıklarını söyledi.

Mazhar İqbal: Benim G.Gücü’ne destek vermem için böyle bir karara gerek yoktu

Genel Kurulda söz alan Chına Bazaar Direktörü ve Eski Başkan Mazhar İqbal, bu kararın alınmasını ben istemedim ve hatta karşı çıktım dedi. Ancak yönetim ısrarla bu kararın arkasında durdu. Benim G.Gücü yuvam diyen Iqbal, benim G.Gücü’ne destek vermem için böyle bir karar gerekmezdi dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75