banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Yalova Mormenekşe arenasporkolik BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG'den Sezener Tepkisi..!
banner98
Kamuoyunun Dikkatine,
Yaklaşık iki ay önce Noderland Kıbrıs Kupasında Cihangir'e karşı oynadığımız karşılaşmada, yanlı düdükler ve tüm kamuoyunun hem fikir olduğu verilmeyen penaltımız sonucunda kupadan elenmemize sebep olan hakem MEHMET SEZENER, yine bizler için kritik olan Aksa Süper Lig 25. Hafta maçına her ne hikmetse yine Cihangir maçına ve üstelik de deplasmanda oynayacağımız, Cihangir’in de kulübümüzünde şiddetle puana ihtiyacı olduğu bu karşılaşmaya atanmıştır.
KTFF’ye, Kıbrıs Kupasındaki yanlı düdük ve yönetiminden dolayı Mehmet Sezener'i şikayet etmiş, mümkün mertebe bizim maçlara atanmaması için dikkatli olunmasını istememize rağmen, başka hakem yokmuş gibi yine Cihangir ile oynayacağımız maça atanmıştır.
30 Mart 2024 tarihinde Cihangir Stadı‘nda oynayacağımız karşılaşmayı daha dikkatli bir gözle izleyeceğimizi ve Mehmet Sezener’in ne kadar adil bir karşılaşma yönetebileceğini izleyeceğimizi ve bu hakem atamasından duyduğumuz rahatsızlığı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.
CB Gençlik Gücü TSK
Başkan ve Yönetim Kurulu

banner116
Anahtar Kelimeler:
GGden Sezener Tepkisi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75