banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG'de Gabira Kadro Dışı..! Yaşınses: "İçim Rahat Başım Dik"
banner98

Yapılan toplantıda ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Mustafa Yaşınses'in kadro dışı bırakıldığı açıklanırken tek tek görüşülen futbolcularında dikkatinin çekildiği belirtildi.

Devre arasında kadroya katılan Mustafa Yaşınses bu karar sonrası bugün bir açıklama yaptı. Yıldız oyuncunun açıklaması şu şekilde oldu. 

Kadro Dışı haberleri üzerine;

2023-2024 sezonunun henüz daha ilk haftalarında eski kulübümün yaşadığı maddi sıkıntıdan dolayı mecburen beni transfer dönemi bile açılmadan pek de seçme şansım olmadan satmak zorunda kalır ve gençlik gücüne transferim gerçekleşir seçme şansımın olmayışı Gençlik Gücü’nü istemediğimden değil eski kulübümün ve takım arkadaslarımın gireceği zor durumdur yanlış anlaşılmasın. Herşeyin aslında çok da güzel başladığı hocamız Derviş Kolcu önderliğinde güzel bir kamp dönemi geçirdiğmiz sezon ortası kampından sonra hem saha içi hem saha dışı elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hiçbir zaman “ben” diyenlerden değil “biz” diyenlerden oldum 6 hafta önce oynanan maçta bileğimden sakatlandım ve 2 noktada 2. Derece yırtık oluştu buna rağmen özel hayatımdan işimden fedakarlık ederek her maç acı dolu fizik tedavilerle iğnelerle maçlara çıkarıldım elimden geleni en azından yapmaya çalıştım. Kötü gidişin faturası tek problem ben mişim gibi bana kesildi bugüne kadar ne takımı bu kişi benden daha çok alır diye yarı yolda bırakıp kaçtım ne habersizce uçağa binip bir daha gelmeycem diyerek ayrıldım ne sahada kahraman olmaya çalışarak bencil davrandım ne de yalandan antraman yaparım deyip birilerni kandırdım ne de bazı yöneticileri arayıp kötü gidişi başka takım arkadaşlarımı kötüleyerek onların üzerine yıkmaya çalıştım içim rahat başım dik! Yeni sezonda görüşmek üzere.

Saygılarımla.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75