banner108
Öne Çıkanlar Doğan arenasporkolik Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğlu’na Ziyaret..!
banner98

İlk ziyaret belediyeye

 Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü, yeni yönetimi ilk ziyaretini kendilerine her zaman maddi ve manevi destekte bulunan İskele Belediyesi oldu. Başkan Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret eden Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Metin Menteş, Başkan Sadıkoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür plaketi de verdi.

Menteş, Sadıkoğlu’na teşekkür etti

Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Metin Menteş, başkan Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek kulüp hakkında bilgiler verdi.

Menteş’e asbaşkanlar Cem Kanat ve Mustafa Kabasakal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Erkut Yılmabaşar, Mertsan Çakırlı ve Kemal Boyacı da eşlik etti.

İskele Belediyesi’nin yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı Başkan Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi veren Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Metin Menteş, birlik ve beraberliği artarak devam etmesini diledi. Menteş ayrıca kulübün gerçekleştirmekte olduğu tesisleşme ile ilgili yapılan yatırımlar konusunda Başkan Hasan Sadıkoğlu ile bilgi alış verişinde bulundu.

Sadıkoğlu “Larnaka Gençler Birliği bizim gururumuz”

Futbol 1. Liginde İskele’yi başarıyla temsil eden Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’ne her zaman destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, yeni yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Larnaka Gençler Birliği  bizim gururumuz” diyen Başkan Sadıkoğlu, Metin Menteş başkanlığındaki yeni yönetime de başarılar diledi. 2021-2022 sezonunun ilk karşılaşmasında 3 puan almayı başaran kulübü tebrik eden Başkan Sadıkoğlu, bu başarının lig boyunca devam etmesini de temenni etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75