banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençler Birliği’nde Menteş Yeniden Aday..!
banner98
TESİSLEŞME HIZLA DEVAM EDECEK
Yeniden başkan adayı olan Metin Menteş Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün bu dönemde üç olimpik branşta faaliyet gösterdiğini belirterek bir yandan spordaki branşları artırırken bir yandan da tesisleşmeye büyük önem verdiklerini belirtti.
Metin Menteş bu yıl içerisinde Larnaka Gençler Birliği’nin festival alanı içerisinde bulunan 12 dükkanlık spor tesisinin biteceğinin de müjdesini verdi. Menteş tesisleşmeye önümüzdeki dönemde de önem vereceklerini kulübe kalıcı eserler bırakmak istediklerini kaydetti.
ALT YAPIYA DAHA FAZLA ÖNEM
Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü başkanlığına aynı ekiple devam etmek istediklerini belirten Menteş önümüzdeki dönemde de tüm branşlarda alt yapıların gelişmesi için çabalarını artırtacaklarını kaydetti. Bu dönemde oluşturdukları Futbol Akademisi ve Basketbol Akademisi ile bölgedeki tüm çocuklara hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Menteş yeni dönemde daha da fazla aileye ve çocuğa ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.
PLAY OFF ve REKORLAR YILI
AKSA 1. Ligde mücadele eden Futbol A takımının sportif olarak camiaya Play-Off heyecanı yaşattığını belirten Menteş, henüz devam eden Basketbol liginde ise Basketbol takımının ilk kez lige girmiş olmasına rağmen Play OFF’u garantilediğini belirtti. Bu yıl ayrıca Aksa A2 Liginde mücadele eden genç takımın ise ligi 3. Sırada bitirerek en centilmen takım ünvanı aldığını diğer yandan bu yıl oluşturdukları yüzme takımının hem rekorlar kırdığını hem de madalyalar kazandığını da belirten Menteş, Kulübe tüm katkı koyan iş insanlarına, hocalar, sporcular, ailelere, camiaya ve taraftarlara teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75