banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençkaçmaz “Temmuz Ortasında Bitirebiliriz”
banner98

Ogün Gençkaçmaz, her şeyin normal seyrinde gitmesi durumunda Mayıs sonu, Haziran başı maçların başlayabileceğini bunun da sıcaklar içerisinde futbolcuları olumsuz etkilese de kupa maçlarıyla birlikte Temmuz ortasında ligin tamamlanabileceğini ve yeni sezonun da Ekim ortasında başlayarak oynanabileceğini söyledi.

Ogün Genç Kaçmaz, virüsün seyrinin uzaması ve maçların başlamasının Eylül’e sarkması durumunda ise 8 haftalık maç periyodunun tamamlanacağını ve yeni sezonun yeni statü ile oynanması önerilerinin ortaya çıkacağını kaydetti.

Kaçmaz, maçların Eylül’e kalması durumunda federasyonun alternatif planları arasında 8 takımlı iki gruplu Süper Lig formülü üzerinde çalıştığını ve şampiyonun da bu iki gruptan çıkacak ikişer takımın oynayacağı play-off ve son iki sıradakilerin oynayacağı play-out sisteminin yer alacağı bir ligin oynanabileceğini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75