banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Genç; “Kapımız Tüm Kulüplerimize Açık”..!
banner98

Metin Genç Başkanlığındaki Kaplıca ekibi, kendi imkanlarıyla sahasını çimlendirerek büyük bir başarıya imza attı. Yaklaşık 1 yıldır yönetim kurulunun çalışmaları sonuç verirken, Kaplıca Karadeniz 61 Emre Genç Sahası şu anda ülkemizin en güzel zeminleri arasında yer alıyor.

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’ın da devre arası kamp tercihi Kaplıca bölgesi oldu. Mağusa temsilcisi geçtiğimiz hafta içerisinde Kaplıca Otel’de ikamet ederek, antrenmanlarını Karadeniz 61 Emre Genç Sahası’nda yaptı.

Kulüp Başkanı Metin Genç, spor servisine yaptığı açıklamada “Sahamızı çim hale getirebilmek için çok büyük çabalar sarf ettik. Böylesine zorlu, ekonomik sıkıntının yaşandığı dönemde bunu başarabilmek kolay olmadı. Bölgemizde çok yetenekli gençler var. Bu gençleri kazanabilme, ülke sporuna kazandırabilme ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilme adına bu adımı atmamız şarttı” dedi.

Genç ayrıca sportif başarı konusunda şanssızlıklar yaşadıklarını, son oynanan sezonda finalde kaybettiklerini ve yeni sezonda hedeflerinin BTM 1.Lig’e yükselerek kalıcı olmak olduğunu söyledi.

Karadeniz 61 Spor Birliği Başkanı Metin Genç ayrıca Kaplıca’nın tüm kulüplere kapısının açık olduğunu ve Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nü ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75