banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mamide korkulan olmadı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'dan Muslera Hamlesi..!
banner98

Galatasaray yönetimi, kaleyi 4 yıl daha Muslera'ya emanet etmeyi düşünüyor. Transfer olduğu günden bu yana performansı ile herkesin beğenisini toplayan Uruguaylı kalecinin, sözleşmesinin uzatılması planlanıyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in de yönetime Muslera'nın sözleşmesinin uzatılması yönünde rapor sunduğu belirtildi.

Galatasaray yönetiminin, sözleşmesi 2021 yılının Haziran ayında sona erecek başarılı kaleciye ilk etapta 2+2 yıllık bir kontrat teklif edebileceği öğrenildi.

Fernado Muslera'nın maç başı primleri ile birlikte Galatasaray'dan her sezon yaklaşık 4 milyon euro aldığını belirtilirken, yeni sözleşmede 33 yaşındaki kaleciye daha düşük bir rakam önerileceği ifade edildi.

Yönetim, Uruguaylı kaleciye ilk 2 yıl için yıllık 2.5 milyon euro teklif edecek. Opsiyonlu 2 yıl için de Muslera'nın ücretinin yıllık 2 milyon euronun altına çekilmek istendiği gelen haberler arasında...

Fernando Muslera bu sezon Galatasaray ile 25 maça çıkarken, kalesinde 19 gol gördü.

Bu sezon 12 maçta kalesini gole kapatan tecrübeli kaleci, Galatasaray'a transfer olduğu 2011 yılından bu yana 14 kupa sevinci yaşadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75