banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gagari: “Takımıma güveniyorum’’
banner98
 




Bu hafta karşılaşacakları Girne Halk Evi maçını kazanmaları halinde yeniden lige dönüşün mümkün olduğunu aktaran Gagari, takımına son derece güvendiğini belirtti.

Karşıyaka kulüp başkanı Yusuf Gagari yaptığı değerlendirmede, takımda Tufan, Cemre ve Yaşar’ın yer almadığını, Kamuran’ın ise geçirdiği bir kaza sonucu aralarına ikinci devrede döneceğini belirtti. Başkan Gagari, direk on birde oynayan 3 adamın kadro dışı kalması sakat cezalı derken istenilen on birin sahada yer almayışından dolayı sezon başı yakaladıkları çıkıştan son dönemde oldukça uzak kaldıklarının altını çizdi. Tufan’ın takımdan ayrılma kararında kendi isteği doğrultusunda olduğunu, devre arası herhangi bir takıma gitmek istese bile buna son kararı yönetimin vereceğini belirtti. Cemre ve Yaşar’ın ise transfer döneminin son gününde aralarına dahil olduğunu aktaran Yusuf Gagari, ne yazık ki iki oyuncunun halen daha hazır hale gelmediklerinin altını çizdi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75