banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ocak Mormenekşede 2 Eksik.. Gençlerde DAÜ Şampiyon..! Dumlupınar A2
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Futbolumuzda Kara Hafta..! 5 Futbolcunun Çapraz Bağları Koptu..!
banner98

Geçtiğimiz hafta sonu K-Pet süper lig ve 1.ligde oynanan maçlar adeta futbolcularımız kara kabusu yaşadılar.

Doğan Türk Birliği-Lefke maçından girdiği pozisyonda yerde kalan Doğan’ın yıldız oyuncusu Hasan Kanlı, dün çekilen Mr sonucunda arka çapraz bağının koptuğu tespit edildi. Geçmiş yıllarda da çapraz bağları kopan Kanlı’nın yine aynı ayaktan sakatlanması ise dikkat çeken bir diğer nokta.

Binatlı-T.Ocağı maçının 2.devresinde girdiği bir pozisyonda acılar içinde yere yığılan Sami Yahat’ın ise yine çapraz bağları koptu. Dün Kolan Hastanesinde çekilen Mr sonucunda çapraz bağının koptuğunu öğrenen genç yetenek, son yıllarda sakatlıklardan yana oldukça muzdarip.

Yenicami’nin tecrübeli defans oyuncusu Erbay Bertiz, Mormenekşe futbolcusu Fevzi Kamuz ve Yonpaş Dumlupınar futbolcusu Ümit Genç’te girdikleri pozisyonlarda çapraz bağlarından sakatlandılar.

Bu 3 futbolcunun dün çekilen Mr’larında dizlerinde aşırı derecede ödem oluşması nedeniyle ilk tetkiklerinde çapraz bağlarının koptuğu şüphesi olmasına rağmen 3 gün sonra yeni bir Mr çekilmesi gerektiği ve net teşhis’in bu Mr’dan sonra netlik kazanacağı öğrenildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Futbolumuzda Kara Hafta..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75