banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Futbol Kulüpler Birliği: “Mahkeme Koridorlarında Makam Aranmaz"
banner98

Başkanvekili Aytaç Karavezirler imzası ile yapılan açıklamada “Mahkeme koridorlarında makam arama sevdasına en sert şekilde karşılık vereceğiz” ifadeleri de yer aldı.

Futbol Kulüpler Birliği’nin konu ile ilgili açıklaması şu şekilde;

"Bir süredir Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Olağan Genel Kurulu ile ilgili bir adayın devamlı olarak futbolumuzu mahkemeye taşıma söylemlerini icraata geçirerek bugün futbolu mahkemeye taşıması bizleri derinden yaralamıştır.

Yıllardır farklı renklerdeki kulüpler olarak amacımız KTFF çatısı altında ülke futbolunu, gençleri bir arada tutarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak oldu. Bu süreçte de KTFF Yönetim Kurulu ve biz kulüpler, hem futbol kulüplerinin hem de KTFF’nin saygınlığını ve marka değerini en üst noktaya taşımak için canla başla çalışmaktayız. Bir kişinin hırsı ve şahsi ego tatmini sebebiyle bizim emeklerimizi ve çabalarımızı sekteye uğratmasına asla müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

KTFF başkanını kulüpler getirir, kulüpler götürür. KTFF başkanlık seçimlerinde kulüplerin onay vermediği hiç kimse de KTFF başkanı olamaz."

Hal böyleyken kulüpleri ikna edip onların oyları ile KTFF başkanı seçilmek yerine mahkeme koridorlarında makam arama sevdasına en sert şekilde karşılık vereceğimizi bildirir, saygılar sunarız.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75