banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kartal Cihangir MTG Maçı A Sporda Naklen Yayınlanacak.. Düzkaya Kaçtı Kayseri Yolcusu..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ..! Galatasaray’dan, Göçmen’e Büyük Bomba..!
banner98

Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy, Bilal Ceylan transferinin ardından çalışmalarını sürdürüyor.

Mustafa Yaşınses, Serhan Önet ve Hascan Kırmaz ile de ilgilenen Göçmen, bomba bir transfere hazırlanıyor.

2015 yılında Galatasaray’da forma giyen İngiltere doğumlu Kıbrıslı Türk futbolcu Jem Paul Karacan’ın Göçmenköy’e transfer olabileceği öğrenildi.

Oyuncu ile irtibat halinde olan Göçmenköy, Jem’i kadroya katıp yerli statüde kullanmak isteyecek.

JEM PAUL KARACAN KİMDİR?
İngiltere doğumlu Türk futbolcu Jem Paul, profesyonel futbol kariyerine İngiltere'nin Reading takımında başladı. Kariyerinde ağırlıklı olarak İngiltere İkinci Futbol Ligi'nde (Championship) forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, İngiltere Birinci Futbol Ligi'nde (Premier Lig) ilk maçına 22 Ağustos 2012'de çıktı.

Reading formasıyla Chelsea karşısında ilk Premier Lig deneyimini yaşayan Jem Paul, 1 gol attığı sezonda 21 kez forma giydi. Takımının küme düşmesine engel olamayan Jem Paul, 2013-2014 sezonunda sakatlıklarından dolayı fazla forma şansı bulamadı. Geçen sezonu ise Reading takımıyla Championship'te geçiren Jem Paul Karacan,2015 yılında Galatasaray’a imza attı. 2016 yılında Bursaspor'a transfer olan Karaca 2017 yılında Bolton Wanderers 2018 yılında da Milwall takımında forma giydi. Karaca geçen sezon ise Central Coast Marines takımında 10 maç forma giydi ve 1 kez fileleri havalandırdı. 

Jem Paul ayrıca, 2007-2008 sezonunda İngiltere İkinci Lig ekiplerinden Bournemouth ve Milwall'da kiralık olarak forma giydi. Daha önce A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edilmesine rağmen hiç forma şansı bulamayan Jem Paul Karacan, alt yaş kategorilerinde ise 25 kez milli oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75