banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

''Fenerbahçe'den Teklif Gelince''..!
banner98

Fenerbahçe'de bu sezon takımın başına getirilen teknik direktör Erol Bulut, Yunanistan basınından Sport24 gazetesine açıklamalarda bulundu.

Pelkas'ın Fenerbahçe'ye transferinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Erol Bulut, "Kadromuzda olmasından dolayı çok mutluyum. İstediğim bir oyuncuydu. Uluslararası bir kanat oyuncusu olduğu gibi forvet arkasında 10 numarada da oynayabilir. Orta sahada daha geride de olmak üzere merkezdeki tüm pozisyonlarda oynuyor. Pelkas'ın yaptığı şey çok önemli. Hocanın elini rahatlatıyor. Pelkas konusunda anlaşma çok çabuk sağlandı. Emre, hemen harekete geçip PAOK ile el sıkıştı ve birkaç saat içinde oyuncuyu İstanbul'a getirdi" ifadelerini kullandı.

Pelkas ve Bakasetas yorumu: İkisini de isterdim

Sezon başında ismi Fenerbahçe ile de anılan Bakasetas'ın durumunu anlatan Erol Bulut, "Alanyaspor'dan Bakasetas'ı almaya çalıştık ama takımıyla anlaşmaya varamadık. Bakasetas'ın transferinin Pelkas'ın transferiyle bir ilgisi yok. Onlar farklı tarzda oyuncular. Açık konuşmak gerekirse ikisinin de takımda olmasını istedim. Bakasetas'ı istediğimizi bir kez daha vurguluyorum ama anlaşmaya varamadık. Farklı tipte oyuncular ve ikisini de kadromda isterdim. Bakasetas'ı Alanyaspor'dan önce Malatyaspor'un teknik direktörüyken transfer etmek istemiştim ama sonra AEK ile sözleşme yeniledi. Alanyaspor'a ise üst düzey bir transfer olarak geldi ve kendini ispatladı. Onunla bağ kurduğum özel bir ilişkim olduğu gerçeğini saklamıyorum. En beğendiğim oyunculardan biri. Gelecekte tekrar birlikte çalışıp çalışmayacağımızı göreceğiz" dedi.

"Verona ile anlaşmaya yakındım ama Fenerbahçe'den teklif gelince düşünmeme gerek kalmadı''

Erol Bulut, sezon başında Verona'ya gitmek üzere olduğunu açıkladı. Bulut, "Verona'dan teklif aldım, anlaşmaya yakındım ama Fenerbahçe'den teklif gelince düşünmeme gerek kalmadı. Fenerbahçe için oynayıp ligi kazanmıştım. Fenerbahçe'nin başına geçmek istediğimden emindim" dedi.

Erol Bulut, ''Yüzde yüzümle Fenerbahçe'deki görevime ve burada başarılı olmaya odaklanmış durumdayım" diyerek sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75