banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fark Yaratıyorlar..!
banner98

Cihangir'in yabancı futbolcusu Lungelo Mishali, 10 golle krallık yarışında zirvede yer alıyor. Son oynanan BÜY maçında da 2 gol atan Mishali'nin katkısı 3 puana yetmedi.

Mishali'nin yanı sıra özellikle Küçük Kaymaklı'nın yabancısı Felix Obada'nın da son haftalardaki performansı dikkat çekiyor. Nijeryalı isim 8 haftada 5 gollük katkı yaparken, son oynanan Binatlı maçında 2 gol atarak galibiyette başrol oynadı.

Haftanın en zevkli mücadelesinde 2-0 geriye düşmesine rağmen Mağusa Türk Gücü'nü 3-2 mağlup eden Türk Ocağı'nda ise yabancı oyuncu Candy Augustine, attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle galibiyetin mimarı oldu.

Öte yandan Mağusa Türk Gücü'nün golcü futbolcusu Kossi Adetu da eleştirilmesine rağmen takımına 8 haftada 7 gollük katkı sağladı. 

banner116
Anahtar Kelimeler:
Fark Yaratıyorlar..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75