banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eser ve Elif Şampiyon
banner98

Büyük erkeklerde ARUCAD Anka sporcusu Eser Erenler, büyük kadınlarda ise Küçük Kaymaklı’dan Elif Töre en iyi 8’ler şampiyonu olarak sezonu tamamladı.

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Federasyonun spor salonunda Cumartesi günü (dün) yapılan turnuva saat 10.00’da başladı.

Turnuvada oynanan maçlar sonrasında Büyük Erkekler ve Kadınlarda En İyi 8 genel klasman şampiyonları belli oldu. Oldukça zorlu ve zevkli karşılaşmalara sahne olan sezonun son turnuvasında Büyük erkeklerde Eser Erenler, büyük kadınlarda ise Elif Töre şampiyon olmayı başardı.

Bu turnuva sonrasında Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu sezonu tamamlamış oldu.

Oynanan maçlar sonrasında sıralama şu şekilde oluştu;

Büyük Erkekler

1.Eser Erenler (ARUCAD Anka)

2.Cemal Kara (LAÜ)

3.Sertaç Savim (ARUCAD Anka)

4.Vehbi Zeki Serter (Küçük Kaymaklı)

Büyük Kadınlar

1.Elif Töre (Küçük Kaymaklı)

2.Yağmur Aktunç (Küçük Kaymaklı)

3.Kezal Akçatepe (ARUCAD Anka)

4.Bilge Ervandar (Gençlik Gücü)

İdman’a teşekkür plaketi 

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, bir sezon boyunca görev yapan ve dün son karşılaşmalarını yöneten hakem Mustafa Kürşat İdman’a teşekkür plaketi takdim etti. İdman, yeni sezonda Türkiye’de olacağından dolayı hakemlik yapamayacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Eser Ve Elif Şampiyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75