banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esendağlı; "Futbolun Paydaşlarını Aklı Salime Davet Ediyoruz"..!
banner98

Açıklama şu şekilde;

"Futbol müsabakalarının tekrar başlaması için hepimiz yanıp tutuşurken futbolun paydaşlarının birbirleri ile kavga etmeleri, zıtlaşmaları, birbirlerinden bu kadar kopmaları, son günlerde hakarete varan açıklamalar yapmaları bizleri çok derinden üzmektedir. Amaç futbolu tekrar başlatmaksa bunun tek yolu ortak akıl ve birlikten geçer. Bunun için de derhal futbolun tüm paydaşları bir araya gelmeli ve yapılması gereken ortak yol çizilmelidir. Kendi kulüp sporcularımızdan başlayarak tüm takımların futbolcularının karakterlerinden, ahlaklarından ve iyi niyetlerinden hiçbir şüphemiz yokken bizlere şu an gereken tek şey geniş kapsamlı bir toplantı yapıp herkesin iyi niyetle bundan sonrası için yapmamız gerekeni ortaya koymaktır.

Unutmayalım ki er ya da geç bu futbol başlayacak ve futbolu mevcut futbolcular, antrönörler ve kulüp başkanları ile devam ettireceğiz".

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75