banner108
Öne Çıkanlar Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Başkentte 4ledi.. (24) KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ergazi’de Hedef Şampiyonluk..!
banner98

15 Mayıs’ta başlayacak olan lig öncesinde kadro hazırlıkları da devam ediyor.

Takım Antrenörlüğünü Cenk Şeren’in üstlendiği takım için transfer çalışmaları da başladı. Kulüp Başkanı Derviş Çimer, takımın BTM 1.Lig’ çıkması için maddi ve manevi olarak her türlü hazırlığı yaptıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti.

Şu ana kadar onbeş futbolcuyla el sııkışan Başkan Derviş Çimer, TC’li transferi için profesyonel bir futbolcuyla anlaşma yapacaklarını belirtti. Anlaşma sağlanan futbolcular şu isimlerden oluşuyor: Murat Abuzet, Tuğberk Karataş, Korak Keleş, Engin Keleş, Ahmet Orun, Kemal Kırıkkale, Mehmet Sülün, Mehmetali Demir, Ali Ütenoğlu, Ünsal Kırmıyüz, Selçuk Yerdelen, Cemal Sevin, Anıl Haklıgör ve Ferdi Köse. BTM 2. Lig’de yedinci grupta mücadele edecek olan siyah beyazlıların rakipleri Ardahan SD, Bafra SK, Dipkarpaz SK, Kaplıca Karadeniz 61, Yarköy oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75