banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ergazi, MTG’ye Veda Etti..!
banner98

Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Öncelikle bu yıl Mağusa Türk Gücü camiasıyla yaşadığım şampiyonluktan dolayı çok mutluyum. Geçtiğimiz yılda yaşadığım sakatlık sonrası bu yıl benim için bir geçiş süresiydi. Bu süreci iyi atlattığımı ve iyi bir dönüş yaptığımı düşünüyorum. Forma şansı bulduğum maçlarda takımıma koyduğum katkıları büyük Mağusa Türk Gücü camiasının takdirine bırakıyorum.

Bu formayı giydiğim süre içerisinde elimden gelen her şeyi yaptım, yapmaya çalıştım. Zorlu maçlarda görev aldım. Küçümsenecek bir performans gösterdiğimi düşünmüyorum. Kendimi ispatlamak gibi de bir niyetim yok. Üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarıma önümüzdeki yıl sakatlıksız ve güzel bir yıl geçirmelerini dilerim.

Bu yıl Mağusa Türk Gücünde olmayacağım ama önemli olan Mağusa Türk Gücünde futbol oynamak ya da bir parçası olmak değil. Önemli olan Mağusa Türk Gücü’lü olmaktır.

Hakkınızı helal edin, Büyük MTG taraftarı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
ErgaziMTGye Veda Etti..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75