banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ergazi, Kınadı..!
banner98

Ergazi Güven Spor Kulübü olarak 01.09.2020 tarihinde Yeni Erenköy Spor Kulübü ile oynadığımız ve 1 - 1 sonuçlanan müsabakada maç esnasında Yeni Erenköy Spor Kulübünün attığı golden sonra rakip oyuncu Malik Sercan Gök'ün tribünlerimizin önünden geçerek tribünlerimize Küfür etmesi sonucunda böyle bir açıklama yapma gereksinimi tarafımıza hasıl olmuştur.

Öncelikle Yeni Erenköy Spor Kulübü Başkanı Sayın Kufi Tulga ve Yöneticilerini Kulübümüz Ergazi Güven Spor Kulübü'nü maçtan önce ve sonra çok güzel bir şekilde ağırladıklari için teşekkür ederiz, Lakin Futbol Dostluk, Centilmenlik ve Fairplay çerçevesinde oynanan bir oyundur, Yeni Erenköy Spor Kulübü oyuncusu Malik Sercan Gök'ün takımının golünün ardından yan hakemin hemen yanında tribünlerimize gelerek " Biz Adamın A... böyle Koyarız" diye hakaret etmesi kesinlikle kabul edilebilir bir durum değildir. Futbol'da yenmek de var yenilmek de var fakat kesinlikle bu tür bir küfür kabul edilebilir bir durum değildir. Bu tür hareketlerin tüm spor müsabakalarında kesinlikle yeri olmadığını hatırlatır Yeni Erenköy Spor Kulübü oyuncusu " MALİK SERCAN GÖK'ü" Esefle ve Şiddetle KINIYORUZ.

Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcularımız ile Fair-Play ruhunu koruduğumuzu ve bu değerler çercevesinde başarılı çalışmalar yaparak spor camiasına hizmet içerisinde olduğumuzu tüm kamuoyuna bildiririz.

Ergazi Güven Spor Kulübü

Yönetim Kurulu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
ErgaziKınadı..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75