banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Elazığspor Sahaya İndi..!
banner98

Elazığ Belediyespor'un sosyal mesafe kurallarına uyularak kentte bulunan 8 futbolcu ve il dışında olanlarla da video konferans yöntemi ile çalışmalara başladığı bildirildi.

Teknik Direktör Alaattin Tutaş, sosyal mesafe kuralları ve önlemler alınarak kentte olan 8 futbolcuyla çalışmalara başladıklarını söyledi. Tutaş il dışında olan futbolcularla ise video konferans yöntemi ile çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Virüsle mücadeleye devam ettiklerini aktaran Teknik Direktör Tutaş, “Kulübümüz her türlü tedbiri koronavirüs salgınına karşı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği takvime göre maçlarımıza çıkacağız. Hayat devam ediyor ve bu beladan da devletimizin aldığı tedbirlerle tez zamanda kurtulacağız. Tahminimce liglerimiz Haziran ayı yada Mayıs sonunda başlatılacaktır.

Biz takvimin belirlenmesini beklemeden Elazığ’da bulunan 8 futbolcumuzla sosyal mesafe kurallarına uyarak çalışmalarımıza start verdik. Yine il dışında olan futbolcularımıza video konferans yöntemiyle bağlanarak antrenman programlarını organize ediyoruz.

Dualarımız ve dileğimiz bir an önce bu salgının ülkemiz coğrafyasından silinmesi. Yeniden özlediğimiz günlere sevdiklerimizle kavuşmamız, sahalara dönmemiz temennimiz”dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Elazığspor Sahaya İndi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75