banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Efsane Şampiyonluğa Koşuyor..! (5-1)
banner98

İbrahim Köse(3), Cemal ve Ertan’ın golleri ile en yakın rakibi Miracle Değirmenlik takımını farklı mağlup eden Çetinkaya önemli bir galibiyete imza attı. Aldığı bu galibiyetle Değirmenlik takımı ile puan farkını 7’ye çıkaran Çetinkaya haftayı galibiyetle kapatmış oldu.

YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı

HAKEMLER: Fehim Dayı, Emre Çevikdal, Hakan Gök

ÇETİNKAYA: Ozan, Abbas, Recep, Burak, Behiç, Cemal, Ertan, İbrahim, Mustafa, Arda, Yusuf.

MİRACLE DEĞİRMENLİK: Onurhan, Yusuf, Mehmet Öztürk, Emre, Murat, Salih, Tufan, Cahit, İlyas, Mehmet Fatih, Burak.

GOLLER: DK 9,49,70 İbrahim Köse, DK 33 Cemal, DK 53 Ertan(Çetinkaya). DK 57 İlyas(Miracle Değirmenlik).

1.DK: Çabuk gelişen konuk Miracle Değirmenlik atağında sol kanattan ceza alanına giren Murat Ormancı’nın vuruşunda top yandan dışarı gitti. 4.DK: Sağ kanattan gelişen Çetinkaya atağında ceza alanına giren Ertan’ın uzak direğe yaptığı vuruşta top yandan dışarı gitti. 9.DK: Sağ kanattan gelişen Çetinkaya kontra atağında Cemal’ın ortasında İbrahim Köse kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi.1-0 32.DK: Bir başka kalabalık adamla gelişen Çetinkaya atağında Arda’nın pasında Miracle Değirmenlik ceza alanı içerisinde topla buluşan İbrahim Köse’nin dönerek vuruşunda top yandan az farkla dışarı gitti. 33.DK: Çetinkaya kontra atağında Cemal’ın ceza alanı dışından vuruşunda top filelere gitti.2-0 40.DK: Çetinkaya kontra atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa’nın vuruşunda önce kaleci sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. 49.DK: Çetinkaya’nın kalabalık adamla geliştirdiği yeni bir atakta Arda’nın vuruşu kaleciden dönerken, dönen topu iyi takip eden İbrahim Köse farkı üçe çıakrdı.3-0 53.DK: Çetinkaya’nın yakaladığı yeni bir kontra atakta ceza alanına giren Ertan kaleci ile karşı karşıya pozisyonda farkı dört yapan golü kaydetti.4-0 56.DK: Ender gelişen Miracle Değirmenlik atağında sağ kanattan ceza alanına giren Ertuğrul’un vuruşunda top direkten oyun alanına geri döndü. 57.DK: Kalabalık adamla gelişen Miracle Değirmenlik atağında Çetinkaya ceza alanı içerisinde topu iyi takip eden İlyas farkı üçe indirdi.4-1 70.DK: Cemal ile gelişen yeni bir Çetinkaya atağında bu oyuncunun ceza alanı içerisinde verdiği pasta İbrahim Köse hat-trick yapan isim oldu.5-1 78.DK: Sağ kanattan gelişen Çetinkaya atağında Halil’in güzel ortasında Arda’nın kafa vuruşunda top direkten oyun alanına geri döndü. Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle birlikte karşılaşma 5-1 Çetinkaya üstünlüğü ile son buldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75