banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Efe Hatay'da Devam Ediyor..!
banner98

Geçtiğmiz ay Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş'ın Efe'yi Hatay'a davet etmesi üzerine ülkeden ayrılan Küçük Kaymaklı kalecisi Efe Erdem Karakaş takımda kalıyor. Yaklaşık 1 aydır Hatayspor U19 takımında denenen Efe, teknik heyet tarafından beğenildi. 

Hatayspor Başkanı'nın Efe'yi çok beğendiğini, geleceğinin parlak olduğunu ve mutlaka kulüpte kalması yönünde rapor verdi. Bunun üzerine U19 takımına katılan Efe, A takıma hazırlanması adına çalıştırılacak. Kulüp tesislerinde kalacak olan Efe, bayram sonrasında takımla sezonu açacak. 

"Hayallerimi gerçekleştirmek için buradayım"

Küçük Kaymaklı gibi büyük bir camianın formasını hep gururla taşıdım. Haklarını ödeyemem emekleri çoktur üzerimde. Her futbolcunun hayalidir Türkiye Süperl Ligi'nde forma şansı bulmak ve oynamak. Bana da bu şans doğdu, hayallerimin peşinden koşmak için buraya geldim. Atakaş Hatayspor çok büyük bir kulüp. Bu formayı giyip güzel bir kariyer, güzel başarılar elde etmek istiyorum. Başta ailemi sonra üzerimde emeği geçen herkesi gururlandırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Efe Hatayda Devam Ediyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75