banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak.. KKTC SPOR MANŞETLERİ Kadın Öğretmenler Halı Sahaya indi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dybala Yine Pozitif..!
banner98

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncuları ile ilgili açıklamada bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, Daniele Rugani ve Blaise Matuidi'nin testlerinin negatife döndüğü doğrulanırken, Arjantinli yıldız Paulo Dybala'nın ise halen hastalığı atlatamadığı ve yapılan 5. testin sonucunun da pozitif çıktığı duyuruldu.

Ayrıca kulüpten yapılan açıklamada futbolcuların kullandığı her yerin steril edildiği ve İtalyan hükümetinin koyduğu kurallara harfiyen uyulduğu aktarıldı.

"OYUNCULARIMIZ EVLERİNDE İZOLASYON DURUMUNDALAR"

Yapılan açıklamada "Daniele Rugani ve Blaise Matuidi'ye COVID-19 için çift tanı testi yapıldı. Testler negatif sonuç verdi. Ancak oyuncularımız halen kendi evlerinde izolasyon durumundalar. 15 Nisan'dan beri yapılan testler negatif çıkıyor. Hastalığı atlattılar" ifadeleri kullanıldı.

5. TESTİN SONUCU DA POZİTİF

Paulo Dybala ile ilgili bölümde ise Dybala'nın semptomları göstermemesine rağmen koronavirüsü hala atlatmadığı açıklandı.

Kendisiyle birlikte koronavirüse yakalanan kız arkadaşı Oriana Sabatini ve Dybala'nın, 5. kez teste girdiği ve sonuçların yine pozitif çıktığı belirtildi.

Ayrıca oyuncuların COVID-19 veya herhangi bir potansiyel yan etki olup olmadığını kontrol etmek için düzenli olarak testlere tabi tutulduğu duyuruldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Dybala Yine Pozitif..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75