banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dünya Yıldızları Akın Akın Geliyor..! SON 1 GÜN..!
banner98

Nicosia Finans sponsorluğunda 19 Mayıs’ta yapılacak organizasyona Dünyanın ve Türkiye’nin önemli yıldızlarını getirmek için seferber olan Birinci, ülkemizin yıldızlarından da kadroya kattı. Yarın akşam saat 21.45’te Atatürk Stadında izleyeceğimiz gösteri maçına ilgi büyük olurken bilet satışları devam ediyor. Bu karşılaşmada ülkemizin milli kalecisi Ali Duvarcı da jübilesini yapacak.

Son yıllarda futbolumuza birçok önemli yıldızın gelmesini sağlayan, Lua Lua, Billy Mehmet, Eneramo gibi Dünya yıldızlarını futbolumuza kazandıran menajer Tekin Birinci, Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Dünya yıldızlarını bir araya getirecek olan özel maç için geri sayıma geçti. Hep hayallerinde olan bu organizasyon için kolları sıvayan genç menajer Tekin Birinci’nin organize ettiği maçta Arsenal forması altında Dünya futboluna damga vuran Nijeryalı Nwankwo Kanu vakfı, Lua Lua vakfı ve ülkemizden ÖZEV vakfına verilecek gelirle yıldızların yer aldığı Dünya Karması ile Yıldızlar Karması karşılaşacak.

Karşılaşma için yoğun mesai harcayan Tekin Birinci Dünya ve Türkiye’den birçok ünlü yıldız oyuncuyu adamıza getirmek için seferber oldu. Tekin Birinci bir tek açılışında dolan Atatürk Stadını bir kez daha doldurmak en büyük isteği olduğunu açıklayarak çalışmaların çok olumlu gittiğini belirtti. Yardım maçında forma giyecek olan Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen, bir döneme damgasını vuran yıldız oyuncuları adamıza yavaş yavaş gelmeye başladı.

Lua Lua, Kanu ve Tekin Birinci'nin işbirliğinde başlatılan çalışmalar neticesinde aralarında ALEX SONG, KANU, PASCAL CHIMBONDA, MİCAEL ESSEİN, AYEGBENİ YAKUBU gibi dünya yıldızları bu maç için ülkemize gelmeye başlarken Türkiye’den de TANJU ÇOLAK, HAMİ MANDIRALI, TUGAY KERİMOĞLU, SOULEYMANE YOULA, HASAN KABZE, GÖKHAN EMERCİKSİN, AHMET DURSUN, FEYYAZ UÇAR, ORHAN KAYNAK VE YATTARA gibi isimler gözlerimizin pasını silmek için yola çıktılar.

Dünyada ve Türkiye’de bir döneme damgasını vuran yıldızların yer alacağı karşılaşmada ülkemizden de yıldız oyuncalar forma giyecek.

Binatlı’nın yıldız ismi KEMAL UÇANER, bir döneme imza koyan eski futbolcular ALİ ORALOĞLU ve JAGUES gibi isimlerde dünya yıldızları ile sahaya çıkacak. Bunun yanında ülkemizde forma giyen yabancı oyunculardan LUA LUA, ENARAMO, FELİX, LAWAL ve JAMES gibi isimlerde yıldızlar ile sahada olacak.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gününde saat 21:45’te oynanacak olan maçta futbolumuzun en önemli kalecilerinden Ali Duvarcı da jübile yapacak. Maçı ise efsane hakemlerimizden Savaş Tilki yönetecek.

Dünya Karması Yıldızlar Karması Maçında, Kanu ‘nun kaptanlığını yapacağı Dünya Karması takımının Hocalığını eski teknik adamlardan Ertan Ali Tümsoy yapacak. Ertan Ali Tümsoy’un kariyerinde Tottenham da bulunması, İngiliz futboluna hakim olması ve Kıbrıs Türk Futbolundaki kısa ama başarılarla dolu bir kariyere sahip olması Kanu’nun bu seçimi yapmasında etken olurken bir başka ilginç detay ise Atatürk Stadının tek dolduğu tarih olan açılışı 28 Ocak 1990’da Ertan Hoca’nın açılış karşılaşmasında KKTC Ordu Milli Takımının başında olması dikkat çekti.

Dünya Karması Yıldızlar Karması maçında Yıldızlar Karması Teknik Direktörlüğüne ise Küçük Kaymaklı’nın efsane futbolcularından, bir dönem kupalara ambargolar koyan kurt hoca, yılların Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş getirildi.

Nicosai Finans sponsorluğunda düzenlenen karşılaşmanın biletleri 40 TL’den satışa devam ederken ilginin çok büyük olduğu öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75