banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dum Dum yükseliyor, Hamitköy eriyor (3-0)
banner98

Stat: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı 

Hakemler: Turgay Misk, Halil Erdem Canaloğlu, Engin Akkagün 

Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Emre, Olcay, Mehmet Gürbıyık, Necati, Tahsin, Berke, Mert, Mehmet Altın, Osman, Martin 

Hamitköy: Tolga, Osman, İbrahim Güler, Salih, Serhat, Orhan, Ömer, Altan, Toykan, Faye, Cemre 

Goller: 34’ ve 89’Martin, 90’Hikmet (Y.Dumlupınar)

Maçtan Notlar... 

20': Dumlupınar atağında Osman ceza sahası dışından sert vurdu. Tolga çıkardı. 25': Hamitköy atağında Cemre'nin pası ile sol çaprazda topla buluşan Faye'nin yerden sert şutu yan direkten döndü. 31': Hamitköy ceza alanı içinde oluşan karambolde Berke çok sert vurdu. Kaleci Tolga topu son anda köşeden çıkardı. 35': Yonpaş Dumlupınar atağında Emre sağdan ortaladı. İyi yükselen Martin kafayla topu ağlara gönderdi 1-0. 55': Martin ile gelişen atakta Mehmet Altın sert vurdu. Tolga çıkardı. 56': Merten sağdan ortaladı. Osman bom boş durumda vurdu. Top üstten auta çıktı. 76': Yonpaş Dumlupınar atağında Berk sol çaprazdan çok sert vurdu. Yine Tolga çıkardı. 89': Berk'in savunma arkasına attığı pasta Rıfat karşı karşıya aşırttı. Tolga çeldi. Müsait durumda Martin topu boş kaleye gönderdi 2-0. 90+1': Bir ikili mücadele sonrasında kavga eden Rıfat ve Orhan hakem Turgay Misk 'ten kırmızı kart gördü ve kalan bölümünde iki takım da 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. 90-5': Yonpaş Dumlupınar atağında Berk topu taşıdı. Topu Ola'ya kazandırdı. Ola'nın ara pasında Hikmet sağ çaprazdan sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 3-0.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75