banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Tamsu Juventus Cahitoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düelloda Kazanan Yok..! (3-3)
banner98

Stad: Cihangir Stadı

Hakemler: Ali Özer, Mehmet Ekşici, Mehmet Volkan Çelik

Cihangir: Hasancan, Nurettin, Tacettin, Erol, Muhittin, Selçuk (Dk 55 Musa), Hakan, Taner, Zihni, Ali (Dk 83 Berkem), Barkın (Dk 68 Berhan)

Hamitköy: Tolga, Ardahan (Dk 68 Mehmet Çil), Kalu, İbrahim Güler, İbrahim Kaba (Dk 83 Taner), İbrahim Öksüzoğluları, Kemal (Dk 75 Galip), Mert, Rifat, Serhat, Toykan

Goller: Dk 72 Ali Öztürk, Dk 78 Muhittin Tümbül, Dk 80 Tacettin Köse (Cihangir) Dk 50-86 Rifat Hacıarifoğlu Dk 73 Toykan Hacet (Hamitköy)

Aksa Süper Ligi 19. hafta maçında Cihangir ile Hamitköy yenişemedi. Hamitköy'ün 2 kez Cihangir'in 1 kez öne geçtiği maçta iki takım da haftayı 1 puanla kapattı. Maça etkili başlayan ve rüzgarı arkasına alan takım ev sahibi takım Cihangir oldu. ilk net pozisyonunda penaltı kazanan Hamitköy'de Toykan'ın penaltı vuruşunu Hasancan kurtardı. İlk devre 0-0 bitti. İkinci yarıya etkili başlayan ve rüzgarı da arkasına alan takım Hamitköy sağ kanattan geliştirdiği atakta Rifat ile öne geçti. Cihangir Ali Öztürk ile eşitlik golüne 1 dakika sevinebildi ve Toykan mükemmel bir gol atarak takımını tekrar öne geçirdi. Maçın son dakikalarında girilirken 78 de Muhittin ile eşitlik golünü Tacettin ile öne geçme golünü bulan Cihangir maçta ilk kez öne geçti. Maçın yıldız isimlerinden Rifat 86. dakikada köşe atışından direk kaleye vurarak maçın skorunu belirledi. Cihangir 24'e Hamitköy 23 puana yükseldi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75