banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Düello Güvercinlik'in..! (3-4)
banner98

Maça daha iyi başlayan konuk Güvercinlik 16. Dakikada Anıl ve 18. Dakikada Onur’un golleriyle iki farklı skoru yakaladı. 41. dakikada ise Yenişehir kaptanı Tahir Kılıç farkı bire indirdi. İlk devre Güvercinlik’in 2-1 üstünlüğünde sona erdi.

İkinci devreye Yenişehir daha atak başlasa da gol Güvercinlik’ten geldi. Kırmızı beyazlılar 51. dakikada Süleyman Şeb’in ayağından farkı tekrar ikiye çıkardılar. 75. Dakikada ise Kaan Çelik’in aşırtma golüyle skor 2-3’e geldi. 77. dakikada ise kazanılan penaltıyı Süleymn Şeb kullandı ve golü kaydederek farkı tekrar ikiye çıkardı.

Son bölümdeki Yenişehir baskısı ise sonuç verirken yeşil beyazlılar penaltı kazandılar. Atışı Ahmet Demir kullandı ve topu ağlara göndererek farkı bir kez daha bire indirdi. Ancak kalan süre başka gole yetmeyince maçı Güvercinlik 4-3 kazandı ve ikinci haftada puanla tanıştı. Yenişehir ise haftayı puansız kapadı.

Foto: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75