banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dostluk ve Mücadele Turnuvası Yapılıyor..!
banner98

Kıbrıs siyasetinin önemli isimlerinden merhum Sonay Adem masterler anı futbol turnuvası ile anılıyor. Mağusa Spor Derneği tarafından düzenlenecek olan 3.Sonay Adem dostluk ve mücadele turnuvası 26-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan turnuvaya Mağusa Spor Derneği masterleri, Maraş masterleri, Tuzla masterleri, Karpaz masterlerinden oluşan dört takım katılıyor.

26 Kasım Cuma Akşamı Başlıyor

Sonay Adem mücadele ve dostluk turnuva komitesi başkanı İbrahim Korhan, organizasyonluğunda gerçekleştirilecek olan 3.Sonay Adem mücadele ve dostluk turnuvası 26-27 Kasım tarihleri arasında yapılıyor. Merhum Sonay Adem ücadele ve dostluk masterler anı turnuvası Maraş Necip Halil Kartal Stadı’nda 26 Kasım Cuma akşamı saat 19:15 de açılşı ve saygı duruşu ile başlayacak olan anı turnuvası açılış maçında Maraş masterleri ile Tuzla masterleri karşı karşıya gelecek. Gecenin ikinci karşılaşmasında Mağusa Spor Derneği masterleri ile Karpaz masterleri karşı karşıya gelecek.

Final ve Ödül

3.Sonay Adem mücadele ve dostluk turnuvasında üçüncülük 27 Kasım Cumartesi saat 14:30 da, final karşılaşması ise 15:30 da oynanacak. 3.Sonay Adem mücadele ve dostluk masterleri anı futbol turnuvasında final karşılaşmasının ardından düzenlenecek ödül töreninde takımlara ödüller merhum Sonay Adem’in ailesi ve yakınları tarafından verilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75