banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dörtyol Kan Bağışı Organize Etti..!
banner98

Dörtyol Spor Kulübü başkanı Erhan Öztürk yönetim kurulu, Kuzey Kıbrıs Kızılay Derneği işbirliğinde örnek bir organizasyon gerçekleştiriyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle ülkemizde kan ihtiyacının artmasını değerlendiren Dörtyol Spor Kulübü yönetimi, kan bağışı kampanyası organize etti.

6 Nisan Pazartesi günü 10:00-16:00 saatleri arasında Dörtyol köy meydanında Kuzey Kıbrıs Kızılay Derneği tarafından kan alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Dörtyol Spor Kulübü başkanı Erhan Öztürk yaptığı açıklamada kan bağışı kampanyası ile ilgili Kan vermek için sorunu olmayan tüm halkımızı kan bağışı kampanyasına katılmaya davet ederek, “Unutmayalım bir ünite kan hayat kurtarır”.
Hatırlanacağı gibi daha öncede Dörtyol Spor Kulübü Başkanı Erhan Öztrük ve yönetim kurulu Dünya Sağlık Örgütü (WHO) pandemi ilan ettiği koronavirüs (Covid-19) tehlikesi nedeniyle zor bir süreçten geçen ülkemiz ve ihtiyaçlı durumdaki halkımız için yardım kampanyası başlatmıştı. Koronavirüs salgını nedeniyle, bu süreçte zor günler geçiren sıkıntı yaşayan Ailelerimize, destek olmak maksadıyle maddi veya malzeme yardım kampanyası devam ediyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75