banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan’da Hedef Galibiyet..!
banner98

Bir radyo programına konuk olarak açıklamalarda bulunan DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, ilk maçların her zaman rakibe bakılmaksızın zor olduğunu, ligin açılış maçını oynayacak olmalarından dolayı moral ve motivasyon olarak üst seviyede olduklarını ve galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

“Zor maç olacak”

Rakipleri Cihangir’in çok iyi bir takım olduğuna değinen DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, “Maça iyi hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz hafta KTSYD Kupası’nı kazanamadık. Ama artık o maç geride kaldı. Önümüze bakmak zorundayız. Rakibimiz Cihangir her zaman güçlü bir takım. Aramızdaki maçlar da keyifli ve zorlu geçiyor. Hedefimiz kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmaktır” dedi.

Doğan Türk Birliği’nde takımın önemli oyuncuları Cenk Yılmaz, Bayram Anday ve Salih Güvensoy’un sakatlığının bulunduğu, bu isimlerin durumunun maç günü belli olacağı öğrenildi. Ayrıca Çağrı Kıral ve Farouk Dadzie de geçtiğimiz sezondan kalan cezalarından dolayı bu maçta forma giyemeyecek.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Doğanda Hedef Galibiyet..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75